Referenciáink és hitvallásunk 

A sportpszichológia fontos eszköztára a sportolói felkészülésnek, és a sportban megélt mentális jóllét kialakításának. A mentális felkészítésben véleményünk szerint az a legfontosabb, hogy a sportoló érezze, hogy fejlődik, hogy ő érezze azt, hogy képes eredményt elérni és ne egy külső tényezőhöz kapcsolja a sikerét. A végső célunk az, hogy ebben erősítsük meg őt, éppen ezért nem lehet kisajátítani az elért sikereket.

A versenysport ugyan elsődlegesen a teljesítményről szól, de fontos a sportoló is az eredmény mögött. Hiszünk abban, hogy a titoktartás intézménye minden sportolót megillet, így sem a neveket és elért eredményeiket, sem egyesületek és szövetségek logóit nem tüntetjük fel.

Több szövetséggel, egyesülettel dolgoztunk/dolgozunk együtt, részt vettünk sportpszichológusként világversenyeken és olimpián, részesei vagyunk élsportolók világversenyekre való felkészítésében továbbá a Testnevelési Egyetemen oktatjuk a leendő edzőket.

Bár könyveinkben többnyire névvel együtt szerepelnek a sportolók és történetük, mindehhez szabad beleegyezésüket adták a sportpszichológia módszerének népszerűsítése érdekében.